Imprumuturi rapide pentru plata facturilor de utilitati

Credite în România
Imprumuturi rapide pentru plata facturilor de utilitati

Plata facturilor la utilitatile curente reprezinta una dintre problemele lunare ale oricarei familii din Romania si de pretutindeni. Electricitatea, gazul, factura la cablu si la internet, precum si multe altele constituie pentru multi dintre oamenii obisnuiti un cosmar, mai ales atunci cand acestia se confrunta cu probleme financiare. Din start trebuie precizat faptul ca a apela la solutia oferita de credite nebancare online trebuie luata in calcul numai atunci cand nu mai exista o alta solutie viabila de rezolvare a problemei. Imprumuturile nebancare nu constituie o solutie pe termen mediu si lung, iar atat timp cat valoarea acestora nu este foarte mare, ideal ar fi ca sa va indreptati atentia catre un imprumut pe termen scurt de la cineva din familie, rude sau prieteni, care nu va solicita dobanda pentru banii imprumutati. Insa, in ce conditii se poate ca imprumuturile rapide sa fie folositoare pentru achitarea facturilor la utilitati?

Cand este bine sa ne achitam facturile la utilitati cu ajutorul imprumuturilor rapide?

In general atunci cand va intoarceti din vacante si ati uitat ca mai aveti de achitat si facturile la utilitati, iar banii i-ati consumat deja, se poate spune ca va confruntati cu o potentiala problema. Daca nu gasiti sprijin la familie, rude, prieteni sau colegi de serviciu, iar pana la salariu mai este, atunci ar fo bines a luati in calcul solutia oferita de catre creditele nebancare online. Desigur, daca ati avut probleme cu istoricul de credit si rambursarea altor credite, v-ati putea gandi ca nici aceasta nu este solutia salvatoare. Insa, avantajul oferit de aceste imprumuturi rapide consta tocmai in faptul ca ele se pot acorda si celor rau platnici. Iata cum o serie de credite rau platnici 2016 pot fi nu doar atat de usor obtinute, ci si, in anumite conditii, va pot salva de la alte probleme.

Daca va aflati pentru prima data intr-o astfel de situatie, atunci este si mai bine in momentul in care solicitati imprumuturi nebancare. Pare paradoxal, dar chiar asa este! O serie de furnizori de credite rau platnici 2016 ofera unui client care acceseaza pentru prima data un mini-credit (cu o valoare limitata- 600 Ron la Zaplo.ro sau 500 Ron la Ferratum.ro) fara nicio dobanda. In momentul rambursarii nu trebuie sa inapoiati decat suma primita, iar termenul de rambursare este unul generos, de pana la 30 de zile in cazul Zaplo.ro. Iata, asadar, cum, intr-un mod foarte avantajos pentru client, acesta isi poate achita facturile la utilitati, fara a-si complica viata.

Ce se intampla daca se depaseste termenul de rambursare al imprumuturilor rapide utilizate pentru plata facturilor la utilitati?

In urma unui sondaj efectuat pentru unul dintre portalurile online de comparare credite nebancare online din Romania, Imprumuturi24.com, 43% dintre cei care au raspuns intrebarii “De unde ati imprumuta banii de care aveti nevoie pentru achitarea unor facturi, etc?”, 43% dintre acestia au mentionat ca ar apela la o institutie nebancara, datorita conditiilor de acordare, foarte avantajoase. In acest caz, trebuie sa stiti ca atat timp cat clientul isi achita costurile legate de rambursarea imprumuturilor nebancare contractate, nu vor fi probleme. Trebuie sa fie foarte clar ca, asemenea facturilor la utilitati, si creditele rau platnici 2016 trebuie achitate la timp si in mod corespunzator.

Altfel, clientul se va vedea in situatia de a plati penalitati pentru fiecare zi de intraziere (un procent din suma totala de plata), iar masura finala va fi, pe langa recuperarea sumelor datorate catre societatea nebancara, raportarea acestuia la Oficiul de Credit si inscrierea in registrul debitorilor rau platnici, ceea ce va inseamna imposibilitatea contractarii unui credit pe viitor. Platiti-va facturile de utilitati la timp, insa nu uitati sa returnati si banii imprumutati la timp, de asemenea. Incercati sa va mentineti finantele in echilibru si nu apelati la solutia imprumuturilor nebancare decat atunci cand nu mai aveti nicio alta solutie la dispozitie sau chiar reprezinta o metoda avantajoasa pentru Dvs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *